Fruitspiesjes met chocoladesaus

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de druiven. Schil de sinaasappel tot op het vruchtvlees en snij de partjes tussen de vliesjes uit. Schil de kiwi’s en mango. Pel de banaan.
  • 2 Snij het fruit in stukjes en prik ze afwisselend op spiesjes.
  • 3 Breek de fondantchocolade in stukjes. Breng de room aan de kook. Neem hem weer van het vuur af en doe er de chocolade bij. Laat al roerend smelten. Serveer als dip bij de fruitspiesjes.

Fruitspiesjes met chocoladesaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade-espressotaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Dame blanche
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladedip met aardbeien
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kleine tortilla’s met peren en chocoladesaus
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Zomerse fruitspiesjes
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocosandwich met roomkaasmousse
1 uur-
Bekijk recept
Fruitspiesjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruitspiesjes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept