Blinde vinken van zalm

4
40 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de verse zalm fijn. Meng hem met de dille, peper en een snuifje zout.
  • 2 Leg elk plakje zalm op een groot vel plasticfolie. Verdeel er de gehakte zalm over en rol op. Draai de zijkanten van de folie stevig dicht en leg de rolletjes 20 minuten in de koelkast.
  • 3 Maak de venkel schoon en snij hem in parten. Stoof ze even in 1 eetlepel boter en wat olie. Blus met de wijn, doe er de room bij en laat beetgaar stoven.
  • 4 Stoom de zalmrolletjes gaar (in de folie) in ongeveer 10 minuten.
  • 5 Laat de rest van de boter smelten en roer er het citroensap door. Kruid met peper en zout. Serveer bij de zalm met de botercitroensaus en de venkel.

Blinde vinken van zalm is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken met Bresaola met Philadelphia en rucola
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lemoncurdtaartjes
60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Blinde vinken met courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept