In koolbladeren gestoomde zalm met pesto

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng ruim water aan de kook. Blancheer de koolbladeren erin. Laat afkoelen en verwijder de dikke nerf.
  • 2 Leg de geblancheerde koolbladeren open op het werkvlak en leg op blad een stuk zalm. Lepel er wat pesto over, vouw dicht en bind vast met keukentouw of een prikker.
  • 3 Leg de pakketjes in een stoommand en stoom in 10 à 12 minuten gaar.
  • 4 Kook intussen de gnocchi gaar. Giet af en meng er de rest van het potje pesto door. Serveer met de savooizalmpakketjes. Werk af met enkele blaadjes basilicum.

In koolbladeren gestoomde zalm met pesto is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept