Kruidige varkensspiesjes

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het vlees in stukken.Spoel de courgettes en snij ze in dikke plakken.Spoel de paprika's, halveer ze, snij ze in grote stukken.Pel en hak de knoflook.Rist de rozemarijn af en hak fijn.
  • 2 Steek alle ingrediënten afwisselend op 8 houten spiesjes. Leg de spiesjes in een schaal.
  • 3 Meng de fijngehakte knoflook en de rozemarijn met 5 el olijfolie. Doe er ook de takjes tijm bij. Overgiet de spiesjes met de olie en laat 2 uur marineren in de koelkast.
  • 4 Haal ze uit de olie en bak ze op de barbecue of in de grillpan aan alle kanten goudbruin. Kruid ze met peper en zout en serveer meteen.

Kruidige varkensspiesjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde varkensspiesjes met gemarineerde courgette
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde varkensspiesjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde varkensspiesjes
130 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensspiesjes met pindasaus (2)
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept