Rabarber-appelcrumble

4
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vet vier ovenschaaltjes in met boter. Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Schil de appels, snij ze in vieren en verwijder het klokhuis. Snij het vruchtvlees in stukjes en besprenkel die met citroensap.
  • 3 Maak de rabarberstengels schoon. Snij ze schuin in stukjes van 1 tot 2 cm. Schep ze bij de appelstukjes. Vermeng met het kaneelpoeder en de helft van de suiker. Verdeel het mengsel over de ovenschaaltjes.
  • 4 Meng voor de crumble de gehakte amandelen met het paneermeel, de boter, de rest van de suiker en de honing. Wrijf met je vingers tot kruimels. Verdeel de crumble over de ovenschaaltjes. Zet ongeveer 30 minuten in de oven en serveer warm.

Rabarber-appelcrumble is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Appel-rozijncrumble met vanille-ijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcrumble
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Blauwe bessen-appelcrumble
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse rabarber ijscake met maanzaadjes
400 min- Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept