Aardbei-rabarbercrumble

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de rabarber en snij in stukjes van 1 cm. Maak de aardbeien schoon en snij in stukken. Meng ze met de rabarber, vanillesuiker en honing. Verdeel over 4 ovenschaaltjes.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de bloem met de suiker, het amandelpoeder en het hazelnootpoeder. Voeg er beetje bij Tips van Ilse beetje de koude boter aan toe (met een vork of in de keukenrobot), tot het een kruimelige massa is. Meng er de amandelschilfers door.
  • 3 Verdeel de crumble over de stukjes fruit in de schaaltjes en zet 15 à 20 minuten in de oven, of tot de crumble goudbruin is. Serveer lauw.

Aardbei-rabarbercrumble is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Rabarbercrumble met aardbeiensalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbercrumble met sinaasappel en walnoten
20 min- Nagerecht
Bekijk recept
Snelle aardbeien-rabarbercrumble
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbercrumble
0 min
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Scones met citroenroomkaas & smoothie
15 min
Bekijk recept
Kiwi-aardbeisalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Koude bramensoep
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept