Spaghetti puttanesca

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak eerst de pangrattato. Pel en hak 2 teentjes knoflook. Hak het brood fijn in de keukenmachine. Hak de helft van het bosje peterselie grof.
  • 2 Stoof de knoflook glazig in 2 el olijfolie. Voeg het broodkruim toe en bak het goudbruin. Meng er van het vuur af de peterselie door. Laat uitlekken en afkoelen op keukenpapier. 
  • 3 Kook eerst de spaghetti beetgaar. Maak de saus. Pel en hak de knoflook. Snij de ansjovisfilets in stukjes, de olijven in plakjes. Hak de peterselie. Spoel de kappertjes.
  • 4 Stoof de knoflook glazig in olijfolie. Voeg de chilivlokken en de ansjovis toe en laat zachtjes smelten. Doe er de kappertjes, tomatenblokjes, olijven en peterselie bij. Laat 15 minuten afgedekt sudderen. Breng op smaak met peper en zout.
  • 5 Serveer de pasta met de saus en werk af met de pangrattato.

Spaghetti puttanesca is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Lasagnerolletjes met tonijnvulling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle puttanesca met kabeljauw
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne puttanesca met broccoli en kabeljauw
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta a la puttanesca
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept