Spaghetti aglio, olio e peperoncino

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en hak de knoflook. Hak de peterselie fijn.
  • 2 Kook de spaghetti beetgaar. 
  • 3 Stoof de knoflook glazig. Voeg de ansjovis en de chilivlokken toe en laat de ansjovis wat smelten. 
  • 4 Voeg de spaghetti toe aan de pan en meng. Schep er de geraspte citroenschil en de peterselie door. Werk af met een scheut olijfolie.

Spaghetti aglio, olio e peperoncino is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti all'aglio, olio e peperoncino
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scaloppine alla Conca d’oro met spaghetti aglio olio e peperoncino & Caponata
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti Con Aglio, Olio E Peperoncino
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Farfalle Alla Caprese
20-30 min -
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept