Varkensribbetjes met honingmarinade

6
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng alle ingrediënten voor de marinade in een grote kom: 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 kl sambal oelek, 5 el suiker, 5 el honing, 5 el wittewijnazijn, 5 el tomatenketchup, 1 kl currypoeder, 2 kl paprikapoeder, 3 el lichte sojasaus en peper en zout. Doe de ribbetjes in afsluitbare plastic zakjes en schenk er wat marinade bij. Hou een restje marinade opzij. Laat de zakjes met vlees enkele uren tot een nacht marineren in de koelkast.
  • 2 Voor de wedges: meng alle kruiden in een kommetje. Spoel de aardappelen, snij ze ongeschild in partjes en wentel ze door de droge marinade van kruiden. Laat de smaken zeker 10 minuten intrekken en bak de partjes in een ingevette ovenschaal. Gaar ze in de oven, samen met de ribben.

Varkensribbetjes met honingmarinade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensfilet met tijm-honingmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipdrumsticks in sinaasappel-honingmarinade
40 min Snack
Bekijk recept
Lamskoteletten met honing en geroosterde wortels
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kotelet met honingmarinade en gevulde tomaat
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkensribbetjes met druiven en gebakken groente
30 min-
Bekijk recept
Spare ribs uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Feijoada
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
In de oven gebakken ribbetjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept