Varkenshaasje in maderasaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rol kleine balletjes van het gehakt. Snij de champignons in kwartjes.
  • 2 Bak het varkenshaasje rondom in boter gedurende 8 minuten. Haal het uit de pan en hou het warm onder aluminiumfolie. Bak in dezelfde pan de champignons.
  • 3 Roer er de madera door. Voeg er de tomatenpuree aan toe en 200 ml water. Breng op smaak met peper en zout. Doe er de balletjes bij, dek af en laat 5 minuten garen.
  • 4 Werk de saus af met de room en kruid eventueel bij met peper en zout.
  • 5 Snij het vlees in plakjes en serveer het met de saus en aardappelpuree.

Varkenshaasje in maderasaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasmedaillons met paddestoelensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfstong in maderasaus
0 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsnier Met Maderasaus
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Maderasaus
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept