Cantharellensoep met zure room

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de cantharellen schoon, snij grotere exemplaren in stukken.
  • 2 Pel en snipper de ui en de knoflook. Stoof ze even in boter. Doe er de cantharellen bij en blus met de wijn. Breng aan de kook en voeg de bouillon toe. Laat 20 minuten sudderen. Kruid met peper en nootmuskaat.
  • 3 Schep een pollepel van de bouillon uit de soep, roer er de zure room door en doe alles weer bij de soep. Werk voor het serveren af met de peterselie.

Cantharellensoep met zure room is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Heldere Cantharellensoep Met Bladerdeeg
20-30 min -
Bekijk recept
Cantharellensoep
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept