Gerookte heilbotpuree met kabeljauwhaasje en grijze garnalen

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snipper de knoflook. Schil de aardappelen en kook ze gaar in lichtgezouten water.
  • 2 Giet de aardappelen af en doe ze samen met de heilbot, knoflook, room, boter en olijfolie in de blender. Mix fijn en breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
  • 3 Kruid de kabeljauwhaasjes met peper en zout. Bak ze kort aan in een beetje boter.
  • 4 Vet 4 vuurvaste kommetjes in met boter, leg in elk ervan een visfilet. Lepel er de gerookte heilbotpuree over en strijk glad. Bestrooi met panko.
  • 5 Schuif de borden 10 minuten in de voorverwarmde oven. Werk voor het serveren af met grijze garnalen en blaadjes lamsoor.

Gerookte heilbotpuree met kabeljauwhaasje en grijze garnalen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept