Cannelloni met verse zalm en spinazie

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de zalm en dep ’m droog. Spoel de spinazie een paar keer in ruim water en laat uitlekken.
  • 2 Stoof de spinazie kort in een beetje boter en schep uit de pan. Laat goed uitlekken. Vang hetkookvocht op. Voeg de room eraan toe, laat even doorkoken en roer er de geraspte kaas door. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Kook de lasagnevellen 5 minuten in lichtgezouten water tot ze beetgaar zijn. Laat ze drogen op een keukendoek. Laat de mozzarella uitlekken en snij in plakjes.
  • 4 Leg op elk lasagnevel een stukje zalm en verdeel er de goed uitgelekte spinazie over. Rol op en leg in een ingevette ovenschaal. Overgiet met de roomsaus en verdeel er plakjes mozzarella over. Kruid met peper en zout.
  • 5 Zet een halfuur in de warme oven, tot de kaas gesmolten is.

Cannelloni met verse zalm en spinazie is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept