Rigatoni alla matriciana met tonijn en gerookte scamorza

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de vooraf fijngehakte uien aan in wat olijfolie. Voeg de passata toe als de ui goudbruin is en laat verder garen. Kruid met peper en zout.
  • 2 Rasp de scamorza, snijd de tonijn in blokjes van een centimeter. Laat de saus op een laag vuur inkoken, voeg een kwart van de tonijn toe en meng grondig.
  • 3 Kook intussen pasta in gezouten kokend water beetgaar. Voeg de pasta bij de saus en meng goed. Schik de pasta op een bord, leg er de blokjes tonijn op en bestrooi met geraspte scamorza.

Rigatoni alla matriciana met tonijn en gerookte scamorza is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Selderijrisotto met scamorza
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
scamorza affumicata met tomaten
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde pannenkoeken
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Rigatoni met ribragu
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rigatoni alle putanesca 'nostra'
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni & cheese
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept