Groene salade met camembert

2
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de camembert in 8 gelijke stukken. Haal de stukken eerst door de bloem, dan door het ei en tot slot door het paneermeel. Laat opstijven in de koelkast.
  • 2 Verwarm voor de saus de veenbessencompote met het sinaasappelsap. Laat 2 minuten zacht koken.
  • 3 Spoel de veldsla, rucola en spinazie en laat uitlekken. Meng voor de dressing de slaolie, wittewijnazijn en mosterd. Breng op smaak met peper en zout. Giet over de sla.
  • 4 Bak de gepaneerde stukken camembert in olie tot ze een goudbruin en krokant korstje hebben.
  • 5 Verdeel de sla over 2 borden, leg er de camembert bij en werk af met het veenbessensausje.

Groene salade met camembert is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert met verrassing
Voorgerecht
Bekijk recept
Normandische hapjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert uit de oven met rozemarijn
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept