Boekweitpannenkoeken

12
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zeef de bloem in een kom. Doe er het zout bij. Maak een kuiltje in het midden.
  • 2 Breek de eieren in het kuiltje en klop los.
  • 3 Voeg beetje bij beetje de melk toe en roer tot een glad beslag zonder klontertjes. Besprenkel het beslag met water zodat je een dun laagje bovenop het beslag krijgt.
  • 4 Dek het beslag af met vershoudfolie en laat 1 uur rusten in de koelkast.
  • 5 Roer het water door het beslag en laat nog 5 minuten rusten. Bak pannenkoeken van het beslag in een pan met wat boter of olie.
  • 6 Lekker met appel- of perenstroop en gebakken spekreepjes.

Boekweitpannenkoeken is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Boekweitpannenkoeken met guacamole
Lunchgerecht
Bekijk recept
Boekweitpannenkoeken met prei en kaas
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Boekweitpannenkoeken
20-30 min -
Bekijk recept
Boekweitpannenkoeken Met Spek
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Boekweitpannenkoeken met guacamole
Lunchgerecht
Bekijk recept
Boekweitpannenkoeken met prei en kaas
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Boekweitpannenkoeken
20-30 min -
Bekijk recept
Boekweitpannenkoeken Met Spek
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept