Zeeuwse mosselen in papillot met vermout

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de mosselen schoon onder koud stromend water. Hak de bladpeterselie en de tijm fijn. Pel en snipper de ui en de knoflook. Meng alles met peper en zout (of viskruiden).
  • 2 Pers de citroenen en meng het sap met 2 dl vermout. Verdeel de mosselen over vier papillots. Doe er de vermout met het citroensap en de gemengde kruiden bij. Leg de papillots 10 minuten op een hete barbecue of plancha.

Zeeuwse mosselen in papillot met vermout is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevogeltebouillon
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmhaasje met groene aspergetips
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
3 bereidingen van oesters
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde mosselen
10 min Snack
Bekijk recept
Pepernoten
45 min Nagerecht
Bekijk recept