Bavarois met mango en passievrucht

8
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak eerst de jelly. Week de gelatineblaadjes in koud water. Halveer de passievruchten en haal het vruchtvlees eruit. Verwarm de helft van het vruchtvlees en los er de goed uitgeknepen gelatine in op. Voeg vervolgens de rest van de passievruchten toe. Meng goed en stort uit in de vorm. Laat 5 uur afkoelen in de koelkast.
  • 2 Mix de mango fijn in de keukenrobot. Verwarm 3 dl van de mangopuree samen met het citroensap en de suiker. Haal van het vuur als de suiker is opgelost. Week de gelatine in koud water, knijp ze goed uit en los ze op in het mangomengsel. Roer het mengsel door de rest van de mangopuree en laat afkoelen. Klopt de room halfstijf en spatel 'm door het mangomengsel.
  • 3 Haal de vorm met de opgesteven jelly uit de koelkast. Stort het mangomengsel erop en laat opstijven in de koelkast.
  • 4 Maak een coulis door 100 g mangoblokjes fijn te mixen. Neem de vorm uit koelkast, zet de taartschotel erop en keer om. Giet wat coulis over de bavarois en versier met verse munt.

Bavarois met mango en passievrucht is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée met passievrucht
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Passievrucht-mascarponegebak
55 min Nagerecht
Bekijk recept

Bramenbavarois met kaneelroom
305 min- Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien charlotte
60 min-
Bekijk recept
Bessenbavarois
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tuinerwtenbavarois
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept