Lamskroontje met granaatappel en geitenkaastaboulé

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking.
  • 2 Meng 2 el olijfolie met 2 el geraspte citroenschil, 1 kl grof zeezout en wat peper. Pers er de knoflook bij en roer om. Wrijf er de lamskroontjes mee in. Gril ze 4 minuten aan elke kant op de barbecue.
  • 3 Snij de avocado in stukken. Besprenkel met 2 el citroensap. Halveer de granaatappel, maak de pitjes los. Hak de rucola grof. Meng de couscous met de rucola, avocado en de helft van de granaatappelpitjes.
  • 4 Maak een vinaigrette met de maïsolie, azijn, 2 el limoensap en honing. Meng door de taboulé, kruid met peper en zout. Werk af met de walnoten, de rest van de granaatappelpitjes en 1 el geraspte citroenschil. Verkruimel er de geitenkaas over
  • 5 Meng alles voor de dressing. Serveer bij de lamskroontjes met de taboulé.

Lamskroontje met granaatappel en geitenkaastaboulé is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker


Lamskroontje met tijmpuree en geroosterde wortelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskroontje In Rode Wijn
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskroontje met kruidenkorst
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskroontje met aardappelgratin
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept