Fishsticks van pladijsfilets

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snij ze in frietjes. Spoel ze en dep ze droog met een schone keukendoek. Bak ze 3 minuten in de friteuse op 160° C. Schud er de meeste olie af en laat ze uitlekken op keukenpapier.
  • 2 Dep de vis droog, kruid de filets met peper en zout. Doe de bloem, losgeklopte eieren en broodkruim in drie aparte kommetjes. Wentel de visfilets eerst in de bloem, dan in het ei en als laatste door het broodkruim, druk zachtjes aan.
  • 3 Frituur de stukken vis 4 à 5 minuten tot ze mooi goudbruin zijn. Laat uitlekken op keukenpapier en bak de frieten een tweede keer op 180° C, 2 à 3 minuten. 
  • 4 Serveer de frietjes samen met pladijs, mayonaise en enkele blaadjes salade.

Fishsticks van pladijsfilets is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pladijsfilets met kruidenmayo
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pladijsfilets met hanenkammen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde pladijsfilets met snijbiet en garnalensaus
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde Pladijsfilets Met Snijbiet En Garnalensaus Met Jen
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fishsticks met huisgemaakte tartaarsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fishsticks
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
zelfgemaakte Fishsticks
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkelpuree met zelfgemaakte fishsticks
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept