Basisrecept rolbiscuit

6
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220°C. Klop de eieren met de suiker in de keukenrobot witschuimig tot de suikerkorrels opgelost zijn. Roer er de melk door.
  • 2 Zeef de bloem en spatel ze voorzichtig door het eimengsel. Strijk het deeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak 7 à 10 minuten in de oven. Laat afkoelen.
  • 3 Strooi wat suiker op de biscuit. Leg er een keukendoek bovenop en leg daar een grote snijplank of bakplaat op. Draai voorzichtig om, haal het bakpapier weg en rol je biscuit op. Laat afkoelen.
  • 4 Rol de biscuit weer open en werk je kerstbuche verder af volgens het gekozen recept.

Basisrecept rolbiscuit is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kerststronk met speculaas en mascarpone
Nagerecht
Bekijk recept
rolbiscuit met witte chocolade & american cookies
150 min Nagerecht
Bekijk recept
Rolbiscuit met confituur
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Biscuit met advocaatvulling en kokos
25 min Gebak
Bekijk recept

Basisrecept biefstuk bakken
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Basisrecept aardappelpuree
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Basisrecept rijstepap
25 min Nagerecht
Bekijk recept