Banoffee pie (2)

6
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal het papier van het blik gecondenseerde melk. Zet het in een kookpot en vul aan met water tot het blik onderstaat. Laat het  3 à 4 uur zachtjes koken. Water regelmatig aanvullen. Dit kan je ook op voorhand doen en het voorgekookte blik dan bewaren.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180°C. Verkruimel de koekjes en meng met de gesmolten boter.
  • 3 Leg het kruimelig deeg op de bodem en tegen de randen van een ingevette taartvorm.
  • 4 Bak gedurende 10 minuten in de oven. Laat afkoelen.
  • 5 Klop de slagroom stijf met de poedersuiker en zet nog even in de koelkast.
  • 6 Snij de bananen in schijfjes.
  • 7 Verdeel de gecondenseerde melk over de bodem van de taart. Leg er alle stukjes bananen op en spatel de slagroom erover.
  • 8 Werk af met chocoladeschilfers en serveer.

Banoffee pie (2) is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Banoffee
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Banaanijs met advocaat
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Banoffee pie
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Banoffee pie
120 min Nagerecht
Bekijk recept