Fazant met pompoen en saffraansaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil, ontpit en snij de pompoen in stukken. Schil en snij de krieltjes in tweeën.
  • 2 Smelt boter in een pan en fruit de zilveruitjes erin glazig. Voeg pompoen en krieltjes toe, bevochtig met de wildfond, kruid met peper, zout en een snuifje saffraan. Besprenkel met enkele druppels limoen. Dek de pan af en laat de groenten 20 minuten stoven.
  • 3 Schep de groenten daarna uit de pan en laat de saffraanfond licht inkoken.
  • 4 Bak de fazantfilets in boter en kruid met peper en zout.
  • 5 Werk af met gesnipperde peterselie.

Fazant met pompoen en saffraansaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmtompouce met saffraansaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwtimbaaltjes met saffraansaus
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gelakte lamskoteletten met sherry-saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wrap met seizoenswild, veenbessen en little gem sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fazant met zuurkool
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildterrine van konijn en fazant
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Fazant in cider met salie, bacon en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept