Linguine met ansjovis en tomaat

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de tomaten.
  • 2 Plet de ansjovis.
  • 3 Snipper de ui en de knoflook.
  • 4 Snipper de marjolein en de salie.
  • 5 Stoof de ui en de knoflook glazig in een bodempje olijfolie. Doe er de tomaten, kappertjes en ansjovis bij.
  • 6 Roer de marjolein en salie door de saus. Kruid met peper, zout en cayennepeper. Voeg er de bouillon aan toe, dek af en laat 20 minuten zachtjes stoven.
  • 7 Kook ondertussen de linguine beetgaar. Serveer de pasta met de saus. Garneer eventueel met salieblaadjes en geef er parmezaan bij.

Linguine met ansjovis en tomaat is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met gepofte cherrytomaat en garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept