Lenteslaatje

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de rode ui in ringen.
  • 2 Spoel de spinazie en de veldsla.
  • 3 Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag.
  • 4 Schil de pompelmoes tot op het vruchtvlees en snij de partjes tussen de vliezen uit.
  • 5 Vermeng de ui met de spinazie en de veldsla. 
  • 6 Roer 6 el olijfolie, 3 el balsamicoazijn, 1 el honing en 1 el zachte mosterd door elkaar. Kruid met peper en zout. Giet over de sla. 
  • 7 Werk af met de pompelmoes en de pijnboompitten.

Lenteslaatje is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Lenteslaatje met licht geroosterde bulgur en gegrilde halloumi
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauw lenteslaatje
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lenteslaatje met oosterse kippenreepjes
0 min
Bekijk recept

Lenteslaatje met licht geroosterde bulgur en gegrilde halloumi
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauw lenteslaatje
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lenteslaatje met oosterse kippenreepjes
0 min
Bekijk recept