Bavarois met abrikoos en passievrucht

4
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de gelatine in koud water en knijp 'm uit. 
  • 2 Klop de room stijf met de vanillesuiker. 
  • 3 Splits de eieren. Klop het eiwit stijf. Vermeng de eidooiers met kaas en de suiker.
  • 4 Verwarm het fruitsap en los er de gelatine in op. Roer het mengsel door de kaas. Spatel er vervolgens ook luchtig de slagroom en de eiwitsneeuw door. 
  • 5 Verdeel de bavarois over vormpjes en zet ze een half  uurtje in de koelkast. 
  • 6 Snij de passievruchten doormidden en lepel de pitjes over de bavarois. Bestrooi met pistaches en zet een nacht in de koelkast. Ontvorm de bavarois en werk af met de abrikozen. 

Bavarois met abrikoos en passievrucht is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée met passievrucht
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Passievrucht-mascarponegebak
55 min Nagerecht
Bekijk recept

Bramenbavarois met kaneelroom
305 min- Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien charlotte
60 min-
Bekijk recept
Bessenbavarois
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tuinerwtenbavarois
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept