Cannelloni met spinazie

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de cannellonipijpjes 3 minuten in gezouten water en spoel ze meteen met koud water. Verwarm de oven voor op 200° C. Snipper de ui en pers de knoflook. 
  • 2 Meng de spinazie met de ricotta. Breng op smaak met peper en zout. Vul er de cannelloni mee. 
  • 3 Fruit de ui en de knoflook. Doe er de saus bij en laat 10 minuten sudderen.
  • 4 Schik de cannelloni in een ovenschaal. Schep er de tomatensaus over en bestrooi met de mozzarella. 
  • 5 Zet nog 15 minuten in de op 200° C voorverwarmde oven. 

Cannelloni met spinazie is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept