Rog met kappertjes en botersaus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de rogvleugels. Dep ze droog. Kruid ze aan beide kanten met peper en zout. Leg ze in een grote, ondiepe ovenschaal.
  • 2 Laat de kappertjes uitlekken.
  • 3 Verhit de visfond en schenk die in de ovenschaal. Zet 12 minuten in de oven op 180°C of tot de vis gaar is.
  • 4 Laat in een pan op het vuur de boter smelten en lichtjes goudbruin kleuren. Doe er de uitgelekte kappertjes bij. Laat een paar seconden doorwarmen.
  • 5 Serveer met kwartjes citroen. Lekker met gekookte of gestoomde aardappels.

Rog met kappertjes en botersaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met ei en botersaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietengnocchi met salie en sinaasappel
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalen met limoen-beurre blanc
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Asperges met ham, ei en botersaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rogvleugel met kalfsjus en meiknolletjes
45 min-
Bekijk recept
Bruschetta met rog
30 min
Bekijk recept
Rog gefarceerd met verse spinanzie, tempura van gr
0 min
Bekijk recept
Frisse salade van gebakken rog, pijnboompitjes, ko
0 min
Bekijk recept