Dorade met kruidenolie

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de pitjes van het chilipepertje en snij het in fijne ringetjes.
  • 2 Pers 4 teentjes knoflook.
  • 3 Meng de kruiden, het chilipepertje en de knoflook met 4 eetlepels olijfolie. Kruid met peper en zout.
  • 4 Spoel de vissen , dep ze droog en snij het vel met een scherp mes verschillende keren in. Wrijf ze vanbinnen en vanbuiten in met de kruidenolie. Kruid ze met peper en zout. Stop eventueel een paar partjes citroen in de buikholte.
  • 5 Rooster de vissen 5 à 7 minuten aan beide kanten op de hete barbecue. 

Dorade met kruidenolie is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde dorade royal met Griekse salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Colombo van goudbrasem
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde forel van de barbecue
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orata al forno e paccheri con crema di avocado (dorade uit de oven en pasta met crème van avocado)
30 min-
Bekijk recept