Snoekbaars met ganzenlever en lardo

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de knolselder en pompoenvruchtvlees in stukken. 
  • 2 Kook voor de knolselderpuree de knolselder beetgaar in kippenbouillon. Mix in de keuken robot en kruid met zout en peper.
  • 3 Kook voor de pompoenpuree de pompoen gaar in kippenbouillon. Mix ze in de keukenrobot en kruid met zout en peper.
  • 4 Smelt wat boter in een pan. Bak de snoekbaarsfilets eerst 3 minuten op de velkant, draai ze om en bak de andere kant nog 2 minuten op hoog vuur. Haal van het vuur. Leg de filets met hun velkant naar boven op de borden en leg daarop de ganzenlever en de lardo. Werk af met de purees.

Snoekbaars met ganzenlever en lardo is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensfiletrollade met salie en lardo
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
ballotin van zeetong, groene kool
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Overheerlijke ovenschotel met konijn en bier
0 min
Bekijk recept
Sinaasappelsalade met olijven
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Pie met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde snoekbaars met courgette
20 - 30 min -
Bekijk recept
Gegrilde snoekbaars met opperdoezen en garnalen.
0 min
Bekijk recept
Snoekbaars in room
0 min
Bekijk recept