Bruschetta met bospaddenstoelen en roquefort

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer een klein stokbrood en snij het doormidden. Snipper intussen een knoflookteentje en  sjalotje. Hak de bladpeterselie. Verwarm de oven voor op 180° C. 
  • 2 Wrijf een knoflookteentje over het brood en besprenkel met goede olijfolie. Bak in 10 minuten krokoant in de voorverwarmde oven van 180° C.
  • 3 Stoof de knoflook en sjalot in wat olijfolie en doe er 400 g cantharellen bij. Bak ze krokant en strooi er nog wat bladpeterselie over. 
  • 4 Verdeel de cantharellen samen met wat roquefortkaas over de vier stokbroodhelften. Serveer als hapje of voorgerecht.

Bruschetta met bospaddenstoelen en roquefort is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Minipizza's met roquefort
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Driehoekjes van selder met roquefort
20 min Snack
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept