Torentje van Noordzeetong met grijze garnalen

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de garnalen. Snij de mozzarella in plakken. 
  • 2 Bestrijk 4 tongfilets met tomatentapenade. Leg er een plakje mozzarella op, verdeel er de grijze garnalen over en dek af met een tweede tongfilet. Kruid met peper en zout.
  • 3 Verhit wat olie in een pan en bak de tongpakketjes aan beide kanten goudbruin. Leg ze dan in een ingevette ovenschaal en laat in 10 à 15 minuten gaar worden in de voorverwarmde oven  van 180° C.
  • 4 Kook intussen de bloemkool gaar in de kippenbouillon, giet af en mix met een lepel mascarpone. Kruid met peper en zout.
  • 5 Leg de trostomaatjes (aan het takje) in een ovenschaal en zet ze 5 minuten in de warme oven. Maak de rucola aan met wat olijfolie, peper en zout.
  • 6 Verdeel de vis over de borden. Werk af met een streepje bloemkoolcrème, een beetje rucola en wat trostomaatjes uit de oven.

Torentje van Noordzeetong met grijze garnalen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Torentje van mozzarella en Galliaham
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept