Pavlova met rood fruit

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verbrokkel de schuimpjes en verdeel 'm over vier glazen. 
  • 2 Klop de mascarpone met de slagroom en de suiker tot een dik en glad mengsel (met de mixer). 
  • 3 Lepel telkens twee lepels van de kaascrème op de verbrokkelde schuimpjes. Laat een uurtje koelen in de koelkast. 
  • 4 Werk af met flink wat rood fruit en frambozencoulis. 

Pavlova met rood fruit is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pavlova
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Sinterklaaspavlova
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Pavlova met rood fruit
20 min - Nagerecht
Bekijk recept