Hapje van zeebaars met salie

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en ontpit de tomaat. Pers de knoflook. Snij de zeebaars in stukjes van zo’n 3 cm. Snij de ham in reepjes van 1,5 cm breed.
  • 2 Maak het tempurabeslag: meng het water met de bloem en voeg er de eidooier aan toe. Laat even rusten.
  • 3 Leg op elk stukje zeebaars een blaadje salie en omwikkel het met een reepje ham.
  • 4 Rol de zeebaarspakketjes door het tempurabeslag. Verhit wat olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak er de zeebaarspakketjes goudbruin en krokant in.
  • 5  
  • 6 Mix de tomaat met de knoflook, balsamicoazijn en olijfolie. Giet de coulis door een zeef en breng op smaak met peper en zeezout. 
  • 7 Doe wat tomatencoulis in aperitiefschaaltjes, leg er een zeebaarspakketje op en werk af met wat fleur de sel. 

Hapje van zeebaars met salie is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Balansdag lunch Griekse boerensalade met feta
- 10 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zelfgemaakte soesjes
75 min -
Bekijk recept
Hapjes met brie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chinees hapje van eendenborstfilet met mandarijnjus
30 min Snack
Bekijk recept