Wilde duifjes met appel en calvados

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 190° C.
  • 2 Snij de groenten fijn.
  • 3 Hak de ui fijn.
  • 4 Schil de appels en maak van 4 appels balletjes met een parisiennelepeltje. Snij de restjes en de twee resterende appels in stukjes.
  • 5 Schil en kook de aardappelen.
  • 6 Bak de appelballetjes in 50 g boter en strooi er suiker over. Laat lichtjes karamelliseren en blus met citroensap. Hou warm.
  • 7 Leg er de filets en de boutjes op en garneer met peterselie en gefrituurde schorseneer. Warm de saus op en klop er wat klontjes boter door (laat niet meer koken). Lepel de warme saus erbij en serveer op een warm bord.

Wilde duifjes met appel en calvados is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Normandische hapjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpasteitjes met camembert en appel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kip met appelen en calvadossaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met knolselderij-aardappelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept