Rode poon met aardappelsalade

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in de schil 12 minuten. Laat ze afkoelen en snij ze in plakjes.
  • 2 Spoel de appel en snij hem ongeschild in staafjes. Besprenkel meteen met 1 el citroensap.
  • 3 Roer een vinaigrette van 5 el olie, 1 kl mosterd en de rest van het citroensap. Kruid met peper en zout.
  • 4 Meng de aardappelen met de appel, lente-ui, dragonblaadjes, bieslook en de helft van de vinaigrette.
  • 5 Maak enkele insnijdingen in het vel van de vis, om omkrullen te voorkomen. Bak hem goudbruin (eerst op de velkant, daarna aan de andere kant). Kruid met peper en zout.
  • 6 Verdeel de aardappelsalade over de borden. Leg er de vis bij en lepel er de rest van de vinaigrette over. Garneer met plukjes tuinkers.

Rode poon met aardappelsalade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept