Wijting met sperzieboontjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

person 4 timer 35 min restaurant Hoofdgerecht link Libelle Lekker print

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Haal de boontjes af. Blancheer ze beetgaar in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en goed uitlekken in een vergiet.
  2. Bak de hamblokjes knapperig in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Laat ze opdrogen op keukenpapier.
  3. Kruid de wijtingfilets met peper en zout. Bestuif ze lichtjes met vloeiende bloem. Bak ze 3 minuten aan elke kant, in hete boter.
  4. Doe de tomatensaus met de room in een steelpannetje. Verwarm tot tegen de kook aan.
  5. Verhit in een koekenpan 1 eetlepel olie. Bak de boontjes 1 minuut. Doe er de hamblokjes bij en laat nog 1 minuut doorwarmen.
  6. Verdeel de visfilets en de boontjes over voorverwarmde borden. Lepel er wat hete saus bij en dien op.
Wijting met sperzieboontjes is een recept van Libelle Lekker

Receptenzoeker