Kabeljauw met kruidenkorstje (2)

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200° C.
  • 2 Pel en plet de knoflook. Vermeng hem met 1 eetlepel olijfolie, de mosterd, het paneermeel en het eiwit.
  • 3 Spoel de vis en dep ’m goed droog. Verdeel de kabeljauwstaart in vier gelijke stukken. Kruid ze met peper en zout. Leg ze in een lichtjes ingevette ovenschaal.
  • 4 Schep op elke portie een deel van het kruidenmengsel. Strijk het mooi uit met een breed spatelmes.
  • 5 Zet 15 minuten in het midden van de warme oven.

Kabeljauw met kruidenkorstje (2) is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept