Confituur van aardbei en watermeloen
0
sterren op basis van
0
stem(men)
person
4
timer
120 min
restaurant
-
link
Libelle Lekker
print
Ingrediƫnten
600 g watermeloen
400 g aardbeien
1 kg geleisuiker
Bereiding
Spoel de aardbeien en verwijder de kroontjes. Snij het vruchtvlees van de meloen in blokjes en verwijder zoveel mogelijk van de zwarte pitten.
Meng de aardbeien met de watermeloen en de geleisuiker. Laat het mengsel 2 uur trekken in de koelkast.
Breng de aardbeien en de meloen aan de kook en laat 3 minuten borrelen.
Schenk in bokaaltjes en dek af. Laat dan afkoelen in een ijsbad, om het gaarproces meteen te stoppen.
Confituur van aardbei en watermeloen is een recept van
Libelle Lekker
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Watermeloen met kaas en munt »
Snelle watermeloensalade »
Kaneelchurros met watermeloencoulis »
Gekoelde kokosmelk met meloen »
Amandelschuim, tutti frutti »
Confituur van ananas met limoen »
Eendenborstrolletjes met cassisconfituur »
Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus »