Confituur van aardbei en rabarber

4
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de bladeren van de rabarber. Spoel de stengels en snij ze in stukken van ongeveer 3 cm. Spoel de aardbeien en verwijder de kroontjes.
  • 2 Meng de rabarber met de aardbeien en de geleisuiker. Laat het fruitmengsel 4 uur trekken in de koelkast.
  • 3 Breng het fruit aan de kook en laat het 3 minuten borrelend doorkoken. Schenk in bokaaltjes en dek af. Laat afkoelen in een ijsbad, om het gaarproces te stoppen.

Confituur van aardbei en rabarber is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse rabarber ijscake met maanzaadjes
400 min- Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept

Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Confituur van ananas met limoen
35 min
Bekijk recept
Eendenborstrolletjes met cassisconfituur
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept