Kipspiesjes met tabouleh

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de groenten schoon. Halveer de venkel en de rode ui. Bewaar één helft van elk voor de tabouleh. Snij de andere helften in 8 stukken. Snij de limoen in 8 partjes. Rijg afwisselend kip, venkel, ui en limoen aan spiesjes.
  • 2 Meng de droge specerijen. Roer er arachideolie door tot het een dikke saus wordt. Bestrijk de spiesjes met deze marinade en laat 1 uur trekken.
  • 3 Overgiet de couscous met kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat wellen. Maak de korrels los met een vork.
  • 4 Snij de komkommer, halve rode ui en halve venkel in ministukjes. Hak de kruiden fijn. Meng met de tomatenblokjes, olijfolie en citroensap. Breng op smaak met peper en zout. Schep door de couscous en zet koel weg.
  • 5 Gril de spiesjes goudbruin. Serveer ze met de tabouleh en een frisse salade.

Kipspiesjes met tabouleh is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Libanese tabouleh
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde forel van de barbecue
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tabouleh met koolrabi
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde groente met feta & tabouleh
Bekijk recept

Indische kipspiesjes
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipspiesjes met speculaaskruidenmarinade
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsaté
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipspiesen met zoete tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept