Bananenroom met karamelsaus

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verkruimel 2/3 van de koekjes. Pel de bananen, snij ze in plakjes, besprenkel ze met citroensap.
  • 2 Klop de room stijf. Spatel er de plattekaas door. Hou 12 plakjes banaan apart voor de afwerking. Plet de rest van de bananen grof met een vork.
  • 3 Verdeel 1/3 van het roommengsel over 4 glaasjes. Vermeng nog 1/3 van de room met de geprakte banaan, de verkruimelde koekjes en de karamelsaus. Schep het mengsel in de glaasjes.
  • 4 Verdeel er het resterende roommengsel over. Werk af met plakjes banaan, chocoladeschilfers, de rest van de koekjes en een scheutje cognac.

Bananenroom met karamelsaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Hangop met sesamkaramel en peer
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Stroopwafeltaart
35 min Gebak
Bekijk recept
Ebony & Ivory brownie experience
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Kipkluifjes met karamelsaus
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chocoboompje
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Spekkoek met pisangroom
50 min Gebak
Bekijk recept
Eclairs met banaan en chocolade
1uur- Nagerecht
Bekijk recept
Soesjes met bananenroom
0 min
Bekijk recept