Visgratin met aardappelpuree

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de aardappelen gaar in lichtgezouten water. Giet af en pureer met wat boter. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
  • 2 Spoel de venkel en snij in reepjes. Borstel de champignons droog schoon en snij in plakjes. Breng de visbouillon aan de kook en pocheer er de visfilets in.
  • 3 Roerbak de venkel en champignons samen in boter. Blus met 200 ml van de bouillon, doe er de room bij en laat even inkoken. Roer er dan de garnalen en rivierkreeftjes door en laat ze mee verwarmen.
  • 4 Verdeel de vis over ovenschoteltjes. Lepel er de saus over en bestrooi met geraspte kaas. Gratineer 5 minuten in de oven. Besprenkel met citroensap en serveer met de puree.

Visgratin met aardappelpuree is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visgratin met pangasiusfilet onder bleekselderij en kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Makkelijke visgratin
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fish pie - visgratin
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Florentijnse Visgratin
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept