Cordon bleu van tongschar

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de filets, dep ze droog en leg ze open. Verdeel er de ham en de kaas over, vouw dicht en kruid lichtjes met peper en zout. Steek vast met een prikker en leg de vis nog een halfuurtje in de koelkast.
  • 2 Klop de eieren los met een scheutje melk. Wentel de vispakketjes eerst door ei en dan door paneermeel. Laat ze opnieuw even rusten in de koelkast.
  • 3 Fruit de knoflook in wat olijfolie. Doe er de spinazie bij en laat slinken. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
  • 4 Bak de vispakketjes in ruim olijfolie langs beide kanten goudbruin. Serveer ze met de spinazie.

Cordon bleu van tongschar is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Visballetjes met kerriepeentjes
30 min-
Bekijk recept
Tongschar Met Courgetteschubben En Wijnappelsien
0-10 min -
Bekijk recept
Tongschar "Diabolo"
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tongschar Uit Kreta
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip cordon bleus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip cordon bleu met komkommersalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept