Saltimbocca van griet

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180° C.
  • 2 Leg de plakjes ham open. Leg op één helft van elk plakje ham een visfilet, en daarop een plakje mozzarella. Vouw dicht. Leg er een salieblaadje op en zet vast met een prikkertje.
  • 3 Leg de pakketjes naast elkaar op een ingevette ovenplaat. Besprenkel ze met een beetje olijfolie en kruid ze met peper.
  • 4 Zet de saltimbocca 15 tot 20 minuten in de oven. Lekker met een frisse salade en knapperig stokbrood.

Saltimbocca van griet is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Griet met paddestoelen en dragon
0 min
Bekijk recept
Griet met hopscheuten op Vlaamse wijze
0 min
Bekijk recept
Verpakte griet
0 min
Bekijk recept
Aardappelbouillabaisse met griet en ailolie
0 min
Bekijk recept

Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoensaltimbocca, risotto & gebakken tomaat
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van kalkoenschnitzel met jus van cranberry's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept