Pollak met ham in papillot

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200° C. Spoel de visfilets en dep ze droog. Pluk de basilicumblaadjes.
  • 2 Leg telkens twee plakken ham licht overlappend naast elkaar. Dek as met basilicumblaadjes en bestrooi met paprikapoeder. Leg in het midden de visfilets en wikkel ze in de ham.
  • 3 Verdeel de vis over 4 grote vellen bakpapier of aluminiumfolie. Vouw de papilotten hermetisch dicht. Zet de pakketjes 20 minuten in de oven. Werk af met een blaadje basilicum en serveer naar smaak met geroosterd brood.

Pollak met ham in papillot is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Staartvis in papillot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm in papillot à la caprese
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pollak met een dille-roomsausje
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pollak met lentegroenten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
ROULADE VAN POLLAK EN SPINAZIE MET TOMATENCOULIS.
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
POLLAK IN NORMANDISCHE GARNITUUR
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept