Groene salade met tagliata van rundvlees

4
28 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maal de peperkorrels (of stamp ze fijn) en meng ze met het zout en de tijm. Wrijf het vlees in met de olijfolie, bestrooi met het pepermengsel, druk goed aan. Laat een pan goed heet worden en schroei het vlees in zo’n drie minuten dicht aan beide kanten. Laat het 10 minuten rusten onder aluminiumfolie en snij het vlees met een scherp mes in dunne plakken.
  • 2 Gril de wilde (of groene) asperges kort. Meng ze met de slasoorten en besprenkel de salade met olijfolie en citroensap.
  • 3 Verdeel de reepjes vlees over de salade en bestrooi met parmezaanschilfers. Serveer meteen.

Groene salade met tagliata van rundvlees is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept