Vegetarische pasta met gorgonzola

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af, spoel met koud water en laat uitlekken. Doe in een kom.
  • 2 Snij de olijven in plakjes. Pel en snipper de knoflook, fruit hem in 4 el olijfolie (niet bruin). Doe er de helft van de olijven en van de zongedroogde tomaatjes bij. Schep alles door de pasta.
  • 3 Verdeel de pasta over borden. Verkruimel er de gorgonzola over. Werk af met de rest van de olijven en de tomaatjes, en wat peterselie. Kruid met peper en zout. Lekker met knapperig stokbrood.

Vegetarische pasta met gorgonzola is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept