Cannelloni met spinazi

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de lasagnevellen 1 minuut in gezouten water met de oregano. Laat ze plat opdrogen op een keukenhanddoek.
  • 2 Spoel de spinazie, verwijder de steeltjes. Laat de blaadjes slinken in het aanhangende water. Laat ze goed uitlekken in een vergiet. Hou 1 el apart. Hak de rest of pureer met de staafmixer, kruid met peper en zout en hou warm.
  • 3 Kruid de ricotta met peper en zout en breng op smaak met een paar druppels citroensap. Verdeel over de lasagnevellen. Leg er enkele spinazieblaadjes en een stukje zongedroogde tomaat op. Rol zo stevig mogelijk op en leg de rolletjes in een ovenschaal.
  • 4 Besprenkel ze met wat pepertjesolie. Zet ze 5 minuten onder de grill.
  • 5 Verdeel de gehakte spinazie en de cannelloni over de borden en serveer meteen.

Cannelloni met spinazi is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Roergebakken Spinazi En Spaghetti-Spinazie-carbonara
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Overheerlijke Gevulde Kipfilets Op Z'n Italiaans Met Spinazi
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met zalm en gorgonzola roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini Met Spinazie En Gehakt
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept