Kalfslapje in notenkorst

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en kook ze gaar in lichtgezouten water. Pureer ze, samen met een klontje boter en een scheutje melk. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
  • 2 Mix de kastanjes en walnoten in de blender. Schep er het paneermeel door. Dep de kalfslapjes droog, wentel ze door de bloem, het losgeklopte ei en de notenmix. Druk wat aan.
  • 3 Borstel de paddenstoelen schoon en halveer grote exemplaren. Pel en snipper de knoflook. Fruit de knoflook en voeg de champignons toe. Bak ze goudbruin, breng op smaak met peper, zout en de kruiden.
  • 4 Bak de kalfslapjes goudbruin in boter. Serveer met de aardappelpuree en paddenstoelen.

Kalfslapje in notenkorst is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kiphaasjes met notenkorst, sperziebonen en aardappel
17 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Skrei met amandelkorst en beurre blanc
45 min-
Bekijk recept
Kipfingers met notenkorst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kaas in een notenkorst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfslapje met room van groene olijven
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsrolletjes met geitenkaas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kalfslapje met asperges en roomsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes met salie, ham en mozzarella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept